طريقه عمل الشيش طاووق
طريقه عمل شيش طاووق
المكونات
نص كيلو فراخ من الوراك قطع
ملح فلفل
3 معالق مستردة
كوب زبادى
2 معلقه كاتشاب
2 معلقه زيت
معلقه صغيره توم بودر
معلقه صغيره بصل بودر
رشه بهارات فراخ
شرائح فلفل الوان
شرائح بصل مقطع مكعبات
الطريقه
تخلط المقادير ويضع فيها قطع الفراخ و تترك فى الخليط لمده 6 ساعات
بعد 6 ساعات نضع قطع الفراخ فى عود خشب بالتبادل مع شرائح الفلفل و شرائح بصل و شرائح طماطم و تضع فى صنيه تحت الشوايه ثم تقلب على الجهه الاخرى
وتقدم بجانب ارز مبهر
وبالف هنا وعافية
الشيف سما محمود
تعليقات
إرسال تعليق