النهارده هنعمل اكله جميله جدا جداورقة السمك البلطيبأسرار المطاعم وتحدييلا نسمي بسم الله ونبدأالمكوناتكيلو سمك بلطي متنظف جيد ونعمل به شقوق من الجانبينكوب جزر مبشوركوب كزبرة مفرومة2 بطاطس طرنشات2 كوسه طرنشات2 بصله طرنشات1 طماطم مفرومهثوم مفرومنصف كوب خلنصف كوب ليموننصف كوب زيتملح وفلفل اسودبابريكا وكمون وكزبرهليمون طرنشاتالطريقةنحضر طبق ونضع بها الطماطم والثوم والخل وعصير الليمون والزيت والبهارات ومعلقة كبيرة من الكزبره الخضراونقلبهم جيدا ثم نتبل السمك بالخليط ونتركه لمده 5 دقائقنحضر صنيه ونضع بها ورق ورق الالمنيوم ثم ورق زبده ونضيف الجزر المبشور والكزبرة الخضراء والبصل والبطاطس والكوسه ونرص السمك من فوق ثم نضيف باقي التتبيلة ثم نغلفه بورق زبده ثم ورق الالمنيوم وندخله الفرن لمدة نصف ساعة ثم نزيل ورق الالمنيوم والذبده وندخله تحت الشوايه حتى يحمرويقدموبالف هنا وعافيةالشيف سما محمود

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

طريقه عمل الزلوط

طريقه عمل التونه

افهم ابنك صح