بسكوت البرتقالالمكوناتكيلو دقيق نص كيلو سمنه 4 بيضات 4 كيس فانيليا نص كيلو سكر مطحون ريحه البرتقال كيس تانك أو فروتى برتقال كيس بيكينج بودر3كوب ماءالطريقةنضرب السمن والسكر جيدا لحد ما يكون لونها ابيض ثم ننزل بالبيض والفانيليا ونعجنهم جيداثم نضع كيس التانك وريحه البرتقال مع 2كوب ماء ونضيفهم علي الخليط ثم ننزل بالدقيق والبيكنج بودر ونعجنهم جيدا حتي تتشكل عجينه لينهنحضر ماكينه البسكوت وننقش البسكوت في صاجات وندخلها الفرن على درجة حرارة متوسطةوكل سنه وانتم طيبينوبالهنا والشفاالشيف سما محمود

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

طريقه عمل الزلوط

طريقه عمل التونه

افهم ابنك صح