سينابون الكنافة وطعامته مع الصوص بتاعه وهو سايح عليهالمكوناتلفة جلاش نصف كيلو كنافة سمنة سايحة سكر بودر قرفة بودر مكسرات مجروشةالطريقههاتي طبقتين من الجلاش واديهم دهنه سمنة وافردي عليها الكنافة وعليها السكر البودر والمكسرات والقرفه ولفي لفة الجلاش رول كده وغطيه باسترتش وسيبه في الفريزر يتماسك شوية حوالي خمس دقايق هقطعي الرول قطع و رصيه في صينيه مدهونه سمنة ورشي فوق الوش رشه سمنه بسيطة خالص ودخليها الفرن علي درجة حراره متوسطة #صوص_السينابونم ك زبدة سايحة كوب سكر بودر كوب لبن بودر نصف كوب ماء ساخن ٧ مثلثات جبنة بريذدونفي الخلاط انزلي بالمقادير كلها تاخد ضربه مع بعض و انزلي بيه علي السينابون ياوعدي ياوعدي

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

طريقه عمل الزلوط

طريقه عمل التونه

افهم ابنك صح