طاجن رز معمر بالفراخ البلدي يشرفك في العزومات ومش هياخد منك عشر دقايق يلا بينا علي المقادير وعلي طول علي التحضير 🔥😋#طاجن_ارز_معمر_بالفراخ_البلدي فرخة بلدي - كيلو ارز ملح - فلفل - سكر لبن - قشطة - زبدةتبلي الفرخة بالملح والفلفل هاتي اي حلة بغطا وانزلي فيها بشوية زيت ومكعب زبدة وحمري فيها الفراخ من كل ناحية سخني اللبن اللي هتستخدميه في الطاجن مع رشه ملح وفلفل ومعلقتين قشطةحطي علي الارز القشطة مع الملح والفلفل وادعكيهم في بعض ادهني الطاجن بالزبده وانزلي فيه بالارز بالكبد والقوانص وعليه الفرخة المحمرة وبعدين عليها باقي الارز واللبن اللي سخناها لغاية مقدار عقلة صباع من الطاجن فاضيه بيدخل الفرن من تحت لحد مايغلي واول مايغلي طلعيه علي الشبكة ووطي النار خالص لحد مايستوي وياخد اللون الحلو بتاعه

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

طريقه عمل الزلوط

طريقه عمل التونه

افهم ابنك صح